Kunstenaarsatelier


atelier metal art
Atelier Vanorbeek Metal Art Sculptures

 

 

Jullie hebben al min of meer begrepen waarom ik doe wat ik doe, uit liefde voor de natuur, ik zie graag mooie dingen en vind het mijn plicht mijn talent te gebruiken  om mooie dingen te maken die ik dan kan delen met mijn medemens.

 

Soms is het leuk om ook even achter de schermen te kijken.  Hier plaats ik wat foto's (velen gemaakt door mijn dertienjarige dochter Mirte) van mijn vroegere werkplaats, het transport en de installatie van beelden zijn te zien op video.

 

Voor een bezoek zijn jullie altijd welkom, atelier en beeldentuin in het zuid westen van Frankrijk.

 

Nieuwe domicilie

Château de Lagravade (tussen Toulouse en Bordeaux)

Chambres d'hôtes, B&B


Het atelier is tegenwoordig wat kleiner, maar de beeldentuin is een beeldenpark geworden!Kunstenaar in Frankrijk

Abstracte Kunst